2017/2018 04.09.2017  -  30.04.2018
Vejledning

Sådan tilmelder du dig et af vores svømmehold

Find den holdtype (i kolonnen "Medlemskab") herunder, som du ønsker at tilmelde dig. Når du klikker på holdtypen, vises de hold, som du kan vælge imellem. Tryk på prisen på det ønskede hold og følg anvisningerne på skærmen.
 
Er det første gang, at du skal tilmelde dig et hold, skal du først oprette en profil. Klik på "Opret profil" i venstre side af skærmen. Når du har oprettet en profil, kan du tilmelde dig et hold.
 

Vær opmærksom på

  • Skal du tilmelde dit barn, er det dit barns profil, som du skal oprette
  • Hvert barn skal have sin egen profil
  • Du/dit barn er først tilmeldt, når du har betalt. Du modtager en mail med bekræftelse
  • Der tages forbehold for hvem der er instruktør på de enkelte hold

Glemt login/password?

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller password, kan du klikke på "Glemt password?". Følg anvisningerne på skærmen og få tilsendt nyt password.
 

Husk 

Man er selv ansvarlig for altid at have opdaterede kontaktoplysninger (fx mailadresse, mobilnummer m.v.) på sin profil, idet langt de fleste af vores informationer udsendes pr. mail eller sms - vi skal derfor kunne komme i kontakt med dig.
Har du brug for hjælp til tilmelding, er du velkommen til at kontakte Svømmeskoleder Remi Johannesen enten pr. mail svommeskole@triton-vejle.dk eller pr. telefon 2278 2501. Telefontiden er: Tirsdag: kl. 09.30 - 15.00 og Torsdag: kl. 09:30-15:00
 

Fit mor og barn (FMB)
På dette hold kan du få 45 minutters undervisning, hvor både du, som nybagt mor, og dit barn er i fokus i vandet. Vi laver forskellige øvelser og krydret med sanglege, hvor mødre også kommer i centrum med træningsrelevante Aqua Fitness øvelser. På holdet vil du som mor blive strammet op samtidigt med, at dit barn bliver stimuleret socialt og motorisk.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Baby 0-1 år (BABY)

Svømning for babyer er med fokus på relationen mellem forældre/barn. Vi arbejder med din babys tryghed i vandet, støtter den motoriske udvikling og giver din baby en bevægelsesfrihed og sansestimulering, som ikke kan opnås på land. Undervisningen består af aktiviteter og sanglege, og vores underviser er selvfølgelig med i vandet for bedst at kunne støtte og guide jer gennem forløbet.

Dette hold henvender sig til forældre og børn under 12 måneder.

I kan starte, når navlen er groet sammen og helt tør.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Tumling 1-3 år (TUM)
Når man ikke længere kan nøjes med de stille og rolige lege til babysvømning, så er det tid til at rykke op på tumlinge-holdet, hvor vi stiller på tempoet og aktiviteterne. Mor eller far deltager stadig og hygger med, og aktiviteterne bærer mere og mere præg af, at tumlingen lærer at klare sig selv bl.a. ved at kravle rundt på mor eller far og selv hente legesager i vandet og afprøve vandets opdrift.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Mini plask 3-4 år (MPL)
Holdet midt imellem tumling og selvstændig svømmer. Vi skal gennem en masse aktiviteter lære en masse om, hvad vandet kan gøre ved os og hvad vi kan gøre ved vandet for at klare os selv – mor og far er på vej op ad vandet, og inden de helt stikker af, lærer vi en masse teknikker fra grundfærdigheder sammen med mor eller far, så vi kan blive selvstændige og komme videre på plask og leg.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Plask og leg 5-6 år (PLL)

Plask og leg - som titlen lyder, er dette holdet fyldt med en masse leg og så fint dækker over en masse faglig indlæring, her netop grundfærdighederne, som er så vigtige for, at vi sanser, hvordan vi lærer bedst at begå os i og omkring vandet. Mor eller far må gerne være lidt med i starten, men ellers er det her holdet, hvor vi fuldgør forældreløsrivelsen og bliver små selvstændige svømmere.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familie 2v2b (FAM)

Familieholdet er et nyt tilbud i Vejle Svømmeklub. Vi oplever af og til, at både mor og far og et par skønne unger har lyst til at svømme sammen, det kan de nu på dette hold.

Indholdet er en masse aktiviteter og lege krydret med grundfærdigheder og formålet er at alle kan være sammen om at gå til svømning.

Prisen er for 2 voksne og 2 børn. Prisen pr efterfølgende barn er 375kr 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn med særlige behov (BSB)
Et helt nyt tiltag, hvor det er muligt at tilmelde sit barn, som har andre udfordringer end andre børn. Vi tilbyder 10 pladser og dygtige og rolige voksne, som guider og vejleder børnene til en masse gode aktiviteter i vandet.
 
Med så få pladser er der plads til, at niveauet tilpasses det enkelte barn. Se evt. læringsmål for Børn begyndere og Børn let øvede. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn begyndere (BØB)

Fokus

Holdet her, er det første hold i svømmeskolen hvor børnene er alene i vandet. Her bliver de præsenteret for teknikker til at begå sig i vandet – via aktiviteter der handler om at, kunne glide gennem vandet, dykke efter ting, skabe fremdrift og kunne redde sig selv op af vandet.
 

Metode

På børn begynder arbejdes der med de 4 grundfærdigheder (balance, fremdrift, vejrtræning og elementskifte) og selvredningsfærdighederne gennem målrettede øvelser, lege og eksperimenter. Der fokuseres på, at børnene opnår fortrolighed og tryghed i vandet. Undervisningen tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets udviklingszone, så barnet udvikles i dets eget tempo.
 

Læringsmål

- Få hovedet under vand og se under vandet.

- Hoppe fra kanten stående

- Komme fra vand til land/redskaber uden hjælp

- Holde vejret og puste ud under vand.

- Flyde på mave og ryg

- Komme fra mave til ryg og fra liggende til stående.

- Lave kolbøtter

- Kunne dykke ned og røre bunden med hænderne

- Skabe fremdrift ved brug af hænder, arme, fødder og ben.

- Kunne færdes i en svømmehal? 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (13)

Børn let øvede (BØL)

Fokus

Holdet her er for børn, som er trygge ved at færdes i det lave vand og som er klar på udfordringer.

Disse udfordringer kunne eksempelvis være, at komme ud på det dybe, svømme under vandet og hoppe i fra kanten på nye måder. Derudover er der stort fokus på indlæring af crawl og rygcrawl, dette sker gennem målrettede øvelser, lege og eksperimenter.
 

Metode

Holdet for let øvede arbejder med de fire grundfærdigheder, med henblik på tilvænning og indlæring af færdigheder til den enkelte stilart.
Der er overordnet fokus på, at det enkelte barn opnår behændighed i- og forståelse for vandet.
 

Læringsmål

Kunne dykke ned og røre bunden med maven

- Rygcrawlarme siddende på plade

- Lig i streamline og skab fremdrift med rygcrawlben.

- Vejtrækning i forbindelse med svømning

- Komme fra kanten/redskaber til vand med hovedet først

- Kunne lave flere kolbøtter i streg

- kunne lave butterfly/pandefly bevægelse over og under vand

- kunne træde vande

- kunne hente makker med flyde redskab

- kunne være tryg ved at være på dybt vand

- kunne svømme rygliggende med kropsstammen i overfladen. (noget med at kunne ligge på ryggen og skabe fremdrift)

- kunne dykke ned igennem to ringe ved bunden

- sammensætte rygcrawlben og arme.

- (kunne svømme på siden – rotation?)
er det nødvendigt eller ej ift. balance
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (17)

Børn øvede 45 min (BØ2)

Fokus

Holdet her, er for barnet som kan færdes sikkert i vandet og er klar til nye udfordringer. Fokus er på videreudviklingen af den enkelte svømmers færdigheder i crawl og bryst. Udfordringerne kunne eksempelvis være dykke ned på bunden og blive der et stykke tid, at være streamline og svømme færdig brystsvømning. Alle udfordringerne sker igennem målrettede øvelser, lege og eksperimenter.

 

Metode

På børn øvede arbejder man stadigvæk overordnet med de fire grundfærdigheder, men mere med henblik på indlæringen af brystsvømning og crawl.

Fokus ligger på, at det enkelte barn bliver udfordret og optimerer sin behændighed i vandet.
 

Læringsmål

-Dykke ned og skubbe et redskab langs bunden.

- Kunne lave hensigtsmæssig vejrtrækning ved svømning.

- kunne lave en kolbøtte med efterfølgende afsæt på kant.

- Kunne svømme på siden og skifte fra side til side, med spændt kropsstamme.

- Kunne sætte af i det dybe i streamline og skabe fremdrift med fly-ben.

- Kunne bjærge en person/dukke ved brug af brystben.

- Kunne anvende brystsvømningsben til at skabe fremdrift.

- Elementskift? Hvad med på lavt vand?

- Kunne komme ned og holde sig nede langs bunden?

- Kunne lave hovedspring (hvis muligt i svømmehallen) 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Lukket hold (luk)
For Hedensted Kommune 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Mølholm 0. og 1. klasse begynd (MHB)
Mølholm 0-1. klasse begynder.
På begynderholdet bliver de præsenteret for teknikker til at begå sig i vandet – via aktiviteter der handler om at, kunne glide gennem vandet, dykke efter ting, skabe fremdrift og kunne redde sig selv op af vandet. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Mølholm 2. klasse let øvet (MHL)

Mølholm 2. klasse let øvet

Holdet her er for børn, som er trygge ved at færdes i vand og er klar på udfordringer.

Disse udfordringer kunne eksempelvis være at holde vejret og svømme under vandet, hoppe i fra kanten på nye måder. Derudover er der stort fokus på indlæring af crawl og rygcrawl, dette sker gennem målrettede øvelser, lege og eksperimenter.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vild med vand 5-6 år (VMV)
Holdet for de frygtløse, som altid er klar på det vilde i vand og som bare er klar på en masse vildt, fis og ballade, hvor der eksperimenteres og læres en masse på samme tid. Det er en klar forudsætning, at den 5-6 årige kan klare sig selv og er en frisk vildbasse i vand
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Teenz (TEE)
Er du på den anden side af 13 år og egentlig ret vild med vand – og har du lyst til at lave en masse anderledes aktiviteter i vand, som handler om alt muligt andet end bane frem og tilbage og stilarter, så tilbyder vi en mixet udgave af aqua fitness, hvor vi afprøver styrke og udholdenhed – får pulsen op og tager gode ideer op og får dem prøvet af. Tag dine venner under armen og kom og vær med på et hold, hvor vi bruger vandet og en del forskellige rekvisitter som udfordringerne for vores træning
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vild med vand og stunt 10-12 å (VMVS)

Er du fuldstændig van(d)vittig og elsker du at være tosset i vandet, så har vi holdet for dig her. Stunt er at overskride alle de grænser, som din mor får halvdårlige nerver af, så kom bare med her – vi siger ikke noget til hende )

Vi skal afprøve alt det, man normalt ikke må og lave alt det vilde, som ingen normalt tør.

Du skal helt sikkert kunne begå i særdeleshed ret godt i vand, for vi er vilde her, og vi bruger hele bassinet – dyb og lav
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen vandskræk (VOV)
Til den voksne som er meget usikker i et svømmebassin. På holdet gives undervisning i at opnå en større tryghed i vandet samt træning i svømmemæssige færdigheder, med instruktør som gennem flere sæsoner har undervist i vandskræk og har god erfaring indenfor dette område.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen begynder (VOB)
Til den voksne som aldrig har fået lært at svømme. På holdet gives undervisning i at opnå en større tryghed i vandet, træne grundfærdigheder samt træning i svømmemæssige færdigheder. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksen formiddagssvøm (VOM)
Til den voksne som har lyst til at svømme baner i sit eget tempo – vi har den skønneste herre til at give dig kyndig vejledning og passe på dig mens du svømmer – og vi svømmer i DGI-huset fine vand og har tændt for saunaen, så du kan få en skøn afslutning på en dejlig vandtur
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga og pilates 14år+ (YOP)
Yoga og pilates er en helt anden form for træning, når du er omgivet af vand. De begge bygger flotte former på kroppen og udfordrer kroppens muskler og deres spænding. Yoga er også afspænding, hvor pilates er styrketræningen. Vi bruger forskellige redskaber og bliver pivlækre sammen. Holdet her er for 14+ dvs. Herlige teenagere og søde mennesker i 20’erne, som har lyst til at prøve noget helt nyt og anderledes. Vi lover jer, at I får styrket musklerne
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Elastiktræning og styrke (ELA)
En af de mere fantastiske træningsmuligheder i vand er træning med elastikker. Din vægtløshed kombineret med den udfordrende styrke de forskellige elastikker har giver den super god effekt på måske halvsvage muskler og led. Vores undervisere ved en masse om både rehabilitering og genoptræning – og kan igangsætte forskellige øvelser alt efter behov hos den enkelte. Så har du bøvlet med skavanker eller skal du igang igen efter en operation, det elastiktræning og styrke et rigtig godt sted at starte.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua board balance (Aba)

Dette hold er 45 minutters sjov træning for hele kroppen. Aqua Balance er en unik, effektiv og udfordrende måde at træne på. Træningen foregår på måtter, som ligger på vandet, hvilket giver ekstra udfordring til alle muskelgruppe.

Du skal ikke kunne gå på vandet, men du må ikke være bange for at få hovedet under vand, da vi udfordrer din balance, og der derved er chance for, at du falder i vandet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

ESV Sprint (CHKL)

Holdet er en del af Konkurrenceafdelingen i Vejle Svømmeklub og et alternativ til ESV 1, 2 og 3. Holdet erstatter blandt andet det tidligere Junior Sprint konkurrence og Senior sprint. Man har mulighed for at træne 2 til 5 gange om ugen. Ud over konkurrencesvømning kan man ligeledes træne livredning og eventuelt finnesvømning. Der vil blive udarbejdet en sæsonplan og holdet deltager i svømmestævner og DM i livredning. Er du i tvivl om, om det er det rigtige hold for dig, så kontakt os.

Deltagelse på holdet kun i samråd med træner. Indtil træner er på plads kan du skrive til linda@frost-rainer.dk hvis du har spørgsmål til holdet.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Godnat yoga (GNY)
Godnat Yoga er den ultimative og lækre godnathilsen til din krop. Vi laver restorativ yoga, yinyoga og yoga Nidra. Med disse former for yoga nyder vi kroppens formåen, stimulerer åndedrættet, blodcirkulationen og beroliger nervesystemet. Vi nyder tiden, roen og den afslappede stemning sammen, inden vi hopper i nattøjet og tuller hjem og putter.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

She swim (SWI)
She Swim er KUN for kvinder og med kvindelige undervisere. Vi laver en masse forskellige aktiviteter i vandet, som både styrker vores kroppe og gør os til dygtigere svømmere. Det er er kombination af fitness og stilarterne crawl og brystsvømning. Alle kvinder uanset baggrund og etnicitet kan deltage på dette hold – undervisningen foregår både på dansk og engelsk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Øvede/T3 (ØT3)
Dette hold er for øvede svømmere, som gerne vil snuse til det at være konkurrencesvømmer. Der svømmes to gange om ugen istedet for kun en, så der er her mulighed for at fordybe sig endnu mere.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Aqua Fitness Basic (AFB)
Aqua Fitness er en skånsom træningsform i vand, som kan dyrkes af alle. Vandet yder modstand i alle bevægelser og er samtidig masserende. Træningen har fokus på almen motion og bevægelse, konditionstræning og øget fedtforbrænding.
 
Ved Aqua Fitness er der mulighed for at benytte små rekvisitter og mere avanceret udstyr. Det skal være sjovt at dyrke Aqua Fitness!
 
Aqua Fitness Bacic har fokus på at træne alle kroppens muskelgrupper.
 
Vi træner ved moderat til høj intensitet. Vi laver enkle, alsidige øvelser, som alle kan være med til. Du kan SELV sætte tempoet og gradvist øge det og forbedre din kondition.
 
Holdet henvender sig til træningsuvante, overvægtige, skadede personer og alle med lyst til at træne i vand og øge konditionen. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen crawl/teknik (VCT)
Her gives en kyndig gennemgang og vejledning i teknikken indenfor de fire stilarter. Træningen er baseret på den enkelte svømmer. Der er instruktør på holdet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen motion (VM)
Til den voksne som har lyst til at svømme baner i sit eget tempo. Nu med saunaen åben igen :-) 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Efterskole (EFSK)
Dette hold henvender sig udelukkende til svømmere på efterskole. Holdet ligestilles med Senior holdet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ESV1 (ESV1)
Tilmelding til holdet kan kun ske efter forudgående aftale med cheftræner Bjarne Jakobsen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ESV2 (ESV2)
Tilmelding til holdet kan kun ske efter forudgående aftale med cheftræner Bjarne Jakobsen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ESV3 (ESV3V)
Tilmelding til holdet kan kun ske efter forudgående aftale med træner
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

T1/Børkop (T1B)
Tilmelding til holdet kan kun ske efter forudgående aftale med holdets træner.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

T1/Vejle (T1V)
Tilmelding til holdet kan kun ske efter forudgående aftale med holdets træner.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

T2/Børkop (T2/B)

Oprykning til K4
Tilmelding til dette hold kan kun ske efter aftale med den ansvarlige træner. Melder man sig selv på holdet uden at blive udtaget af Konkurrenceholdstrænerne, bliver man bedt om at skifte over på et andet hold. Bliver man ikke udtaget til K4, men trænger til nye udfordringer, så er det klubbens Junior Sprint hold, man skal melde sig på.

Der afholdes et møde for de oprykkede svømmere, forældre, træneren og et medlem fra Konkurrenceudvalget. På mødet orienteres om holdet, konkurrenceafdelingen, forventninger afstemmes og der er mulighed for at få svar på spørgsmål.

Svømmesæson for træning/stævner
Efterårssæson: Sæsonen starter midt i august og slutter i december. Der er som regel en indenlandsk træningslejr af 2 dages varighed i starten af efterårsferien.
Forårssæson: Sæsonen starter i slutningen af december og slutter normalt sidst i juni måned.

Aktiviteter på holdet

· På K4 trænes 2 gane om ugen, med varighed af ca. 1 time pr. gang. Træningen kan fx. være opdelt i fællestræning med stilretning, serier fx. 3 x 100 m crawl med svømmefødder og snorkel, osv.

· Alle svømmerne deltager i følgende stævner, så som interne stævner, klubmesterskaber, osv.

· I den første weekend i efterårsferien er K4 på træningslejr sammen med de andre konkurrencehold, hvor man svømmer 2 gange om dagen og hygger sig i mellem træningerne med de andre svømmere.

· Der er også social arrangementer, så som morgenmadsarrangementer, hytteture, osv.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

T2/piger/Vejle (T2-P)

Oprykning til K4
Tilmelding til dette hold kan kun ske efter aftale med den ansvarlige træner. Melder man sig selv på holdet uden at blive udtaget af Konkurrenceholdstrænerne, bliver man bedt om at skifte over på et andet hold. Bliver man ikke udtaget til K4, men trænger til nye udfordringer, så er det klubbens Junior Sprint hold, man skal melde sig på.

Der afholdes et møde for de oprykkede svømmere, forældre, træneren og et medlem fra Konkurrenceudvalget. På mødet orienteres om holdet, konkurrenceafdelingen, forventninger afstemmes og der er mulighed for at få svar på spørgsmål.

Svømmesæson for træning/stævner
Efterårssæson: Sæsonen starter midt i august og slutter i december. Der er som regel en indenlandsk træningslejr af 2 dages varighed i starten af efterårsferien.
Forårssæson: Sæsonen starter i slutningen af december og slutter normalt sidst i juni måned.

Aktiviteter på holdet

·   På K4 trænes 2 gane om ugen, med varighed af ca. 1 time pr. gang. Træningen kan fx. være opdelt i fællestræning med stilretning, serier fx. 3 x 100 m crawl med svømmefødder og snorkel, osv.

·   Alle svømmerne deltager i følgende stævner, så som interne stævner, klubmesterskaber, osv.

·   I den første weekend i efterårsferien er K4 på træningslejr sammen med de andre konkurrencehold, hvor man svømmer 2 gange om dagen og hygger sig i mellem træningerne med de andre svømmere.

·   Der er også social arrangementer, så som morgenmadsarrangementer, hytteture, osv.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Masterssvømning (MS)
Et tilbud til den voksne, som har lyst til at svømme baner.
 
Samtidig er der mulighed for fra det fyldte 25 år at være med til Mastersstævner i ind- og udland. Dette kræver ikke, at man tidligere har været konkurrencesvømmer. På holdet er der tilknyttet træner, som laver programmer efter, hvad du selv ønsker at svømme og træne.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

T2/drenge/Vejle (T2-D)

Oprykning til K4
Tilmelding til dette hold kan kun ske efter aftale med den ansvarlige træner. Melder man sig selv på holdet uden at blive udtaget af Konkurrenceholdstrænerne, bliver man bedt om at skifte over på et andet hold. Bliver man ikke udtaget til K4, men trænger til nye udfordringer, så er det klubbens Junior Sprint hold, man skal melde sig på.

Der afholdes et møde for de oprykkede svømmere, forældre, træneren og et medlem fra Konkurrenceudvalget. På mødet orienteres om holdet, konkurrenceafdelingen, forventninger afstemmes og der er mulighed for at få svar på spørgsmål.

Svømmesæson for træning/stævner
Efterårssæson: Sæsonen starter midt i august og slutter i december. Der er som regel en indenlandsk træningslejr af 2 dages varighed i starten af efterårsferien.
Forårssæson: Sæsonen starter i slutningen af december og slutter normalt sidst i juni måned.

Aktiviteter på holdet

· På K4 trænes 2 gane om ugen, med varighed af ca. 1 time pr. gang. Træningen kan fx. være opdelt i fællestræning med stilretning, serier fx. 3 x 100 m crawl med svømmefødder og snorkel, osv.

· Alle svømmerne deltager i følgende stævner, så som interne stævner, klubmesterskaber, osv.

· I den første weekend i efterårsferien er K4 på træningslejr sammen med de andre konkurrencehold, hvor man svømmer 2 gange om dagen og hygger sig i mellem træningerne med de andre svømmere.

· Der er også social arrangementer, så som morgenmadsarrangementer, hytteture, osv.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlemsskab (PM)
Er du ikke medlem på et hold i denne sæson, kan et passivt medlemskab hos Vejle svømmeklub give adgang til forskellige fordele, fx:
 
- Modtag nyhedsbrev
- Rabatter ved events og camps
- Tilmelding til hold før "ikke-medlemmer" 
- Tilmelding til events før "ikke-medlemmer" 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Ungdom begynder (UB)

Dette hold er for alle dem der gerne vil lære at svømme og gebærde sig i vand, som ikke har gået til svømning før og som er kommet sent i gang.

Holdet er et begynderhold, men for de lidt større børn i alderen 11-14 år. På holdet skal man være opmærksom på at der kan være stor spredning i forhold til svømmefærdighederne, men målet er at lære at svømme sammen med nogen på sin egen alder.

Undervisningen er rettet mod, at de unge skal bliver fuldt vandtilvænnet. Formålet er gennem øvelser og leg at udvide de unges kendskab til svømningen og derved forbedre svømningen gennem de indlærte svømmeøvelser. De fleste af øvelserne sker gennem leg i vandet, da dette er den bedste måde at gøre de unge fortrolige med vandet. Svømmeundervisningen er ligeledes tilrettelagt således, at de unge lærer så mange svømmefærdigheder, at de kan klare sig godt og sikkert i vand. Dette sker gennem øvelser og leg, der skal give dem gode færdigheder inden for især rygcrawl og crawl. Derudover er der flere forøvelser til de to sidste svømmearter, som er butterfly og brystsvømning.

Målsætningen varierer fra svømmer til svømmer på dette hold. Når man er klar til næste hold vil det enten være børn øvede eller junior sprint, alt efter hvor gammel man er og hvad man er klar til.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Personale/frivillige (PF)
Dette hold er kun til administrativt brug.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Æresmedlemmer (ÆM)
Dette hold er kun til administrativt brug.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
Denne side er drevet af Klubmodul.dk